Bouwbemiddeling en medition in de bouw

Bouwbemiddeling 

BOUWBEMIDDELING LOST CONFLICTEN IN DE BOUW SNELLER OP
Tijdens de bouw kan er een impasse ontstaan. Dat is voor iedereen vervelend en kost alle partijen veel tijd en energie. Voorkom dan onnodige lange en dure juridische procedures en kies voor bouwbemiddeling. Bouwbemiddeling is speciaal op de bouw gerichte mediation. Laat het niet uit de hand lopen en kies voor een mediator. Het is een bewezen en efficiënt middel om conflicten op de lossen.

EEN EXPERT KIJKT MET U MEE
Vindt u het prettig als er een onafhankelijk expert met u meekijkt? Samen beoordelen we het meerwerk; hoe is het gelopen, wat is er redelijk en wat niet? Ik kan namens u contact opnemen met uw aannemer. En samen bekijken wat nodig is om tot een oplossing te komen. Uw aannemer heeft er ook belang bij dat u een tevreden klant bent.

DIT ZIJN DE VOORDELEN VAN EBBINGE BOUWBEMIDDELING

  • iemand met kennis van zaken stelt uw belang centraal
  • samen beoordelen we wat redelijk is en wat niet
  • wij nemen namens u contact op met uw aannemer 
  • de kosten zijn te overzien
  • u kijkt straks met een goed gevoel terug op uw bouwproject

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK 
Kijkt u straks liever terug op een soepel verlopen bouwproject? Dan bent u bij Ebbinge Bouwmiddeling aan het goede adres. Ik ben sinds 1991 actief als aannemer en bouwbegeleider en heb ook zelf veel ervaring in grote bouwprojecten. In een oriënterend gesprek bereiken we meestal snel een gemeenschappelijk belang. De kosten van mediation zijn te overzien.

maak een vrijblijvende afspraak