Martijn Ebbinge, ervaren bouwbegeleider

Over ons

ERVAREN BOUWBEGELEIDER EN MEDIATOR SINDS 1991 
Opgegroeid in een aannemersgeslacht dat groot geworden is door projecten voor de Twentse textiel families, is bouwen van jongs af aan mijn passie geweest. Na mijn opleiding ben ik vervolgens mijn eigen weg gegaan binnen de bouwwereld. Eerst als kleine aannemer, waarin het eigen lijf werd beproeft. Vervolgens werd ik bouwbegeleider, mediator en algemeen directeur van Bouwbedrijf de Thuisfabriek. 

HELDERE COMMUNICATIE EN STRUCTUUR 
Mijn werkwijze kenmerkt zich door
heldere communicatie en het aanbrengen van stuctuur in het bouwproces. Daardoor houden we samen goed grip op uw bouwproject. Mijn ervaring is dat dit de beste garantie is om tot het eindresultaat te komen wat u voor ogen heeft. Dat doel bereiken we samen door intensieve begeleiding bij alles wat er komt kijken rond uw bouwproject. Zo ervaart u meer plezier en gemak. Ook bent u uiteindelijk minder geld kwijt voor wat u wilt gaan bouwen.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK 
Kijkt u straks graag terug op een soepel verlopen bouwproject? Ik heb veel ervaring in het Gooi en de Stedendriehoek en behartig uw belangen in alles wat speelt rond bouwen en verbouwen. Maak direct een vrijblijvende een afspraak.

maak een vrijblijvende afspraak